Osallistu Open Beauty Factsiin

Tarvitset vain scan-do-asenteen! :-)

Voimmeko tehdä kosmetiikkateollisuudesta avoimempaa ja läpinäkyvämpää? Yes we scan! Tuskin viikossa, jo 30 Open Beauty Facts -osallistujaa, ja määrä kasvaa
Yes we scan!

Kaikki voivat osallistua

Ole osa meidän yhteistyöhön perustuvaa, vapaata ja avointa maailmanlaajuista kosmetiikkatuotetietokantaa!

Open Beauty Facts on voittoa tavoittelematon hanke, joka on tehty kokonaan vapaaehtoisvoimin. Tarvitsemme sinua.

Lisää tuotteita

Käytä meidän Android, iPhone tai Windows Phone -sovellusta lukeaksesi helposti viivakoodin tuotteista kodistasi tai paikallisista liikkeistä, ja lähettääksesi kuvia niiden etiketeistä.

Ei älypuhelinta? Ei hätää: voit käyttää myös kameraasi tuotteiden lisäämiseksi suoraan verkkosivustolta.

Verkkosivustolla voit myös täyttää tietoja sinun tai muiden lisäämistä tuotteista.

Kerro koko maailmalle

Pidätkö Open Beauty Factsista? Kerro muille siitä!

Voit esitellä hankkeen perheellesi ja ystävillesi, näyttää heille miten sovellus asennetaan ja miten osallistutaan, kirjoittaa blogikirjoituksen ja jakaa Open Beauty Factsin sosiaalisessa mediassa...

Ja esittele se livenä! Olemme esitelleen Open Beauty Factsin erittäin erilaisille yleisöille erittäin erilaisissa olosuhteissa, ja saamme aina erittäin innostuneen vastauksen, kun näytämme mitä voi tehdä, kun tuotetiedot ovat avoimia. Meillä on paljon esitysmateriaaleja (kalvoja yms.), joita voit soveltaa tai esitellä sellaisenaan.

Tee siitä paikallinen

Voit auttaa kääntämään sivuston ja mobiilisovelluksen kielellesi ja kääntämään esityksiä, ilmoituksia jne.

Voimme tehdä yhteistyötä paikallisten merkkien tukemisessa ja logojen lisäämisessä, pakkaajakoodien purkamisessa, jotta voimme kartoittaa tuotteita jne.

Aloita tai liity osallistujien yhteisöön: lisää paikallisia tuotteita, rekrytoi ystäviä, esittele hanke paikallisissa kokouksissa ja konferensseissa jne.


Asiantuntijoiden apua tarvitaan

Open Beauty Factsin kehitys vaatii myös erityistietämystä ja asiantuntijuutta monella eri alueella:

 • Hankkeen hallinnointi

  Meillä on paljon ideoita, ja sinulla on varmaan vielä enemmän, mutta niiden priorisointi, toteutussuunnittelu, ja hallinnointi on melko haastavaa, koska jokainen osallistuja on vapaaehtoinen, joilla usein on aikarajoituksia.

 • Suunnittelu

  Tarvitsemme apua paremman käyttökokemuksen rakentamiseen Open Beauty Factsin verkkosivustolla ja mobiilisovelluksessa, parantaaksemme niiden suunnittelua, vaikuttavampien esitysmateriaalien luomiseen jne.

 • Kehitys

  Meillä on paljon kehitystyötä tehtävänä: Open Beauty Facts -taustasovellus (Perl ja MongoDB), API (JSON), verkkosivusto (HTML5, JS, Foundation), iOS / Android / Windows Phone / FirefoxOS -sovellukset (tällä hetkellä toteutettu HTML:llä ja JS:llä käyttäen Apache Cordovaa / Phonegapia), uusien siistien uudelleenkäyttöjen rakentaminen jne. Koodimme on GitHubissa.

 • Yhteisön kehitys

  Meidän pitää rakentaa paikallisia yhteisöjä joka maassa, ja samaan aikaan yhdistää ne globaalisti.

  Paikallisen yhteisön käynnistäminen on erittäin vaikea maassa jossa ei asu, joten apusi ensimmäisten erittäin motivoituneitten osallistujien löytämiseksi on olennaista. Oletko yksi heistä?

 • Viestintä

  Emme tiedä, mitä kirjoittaa tähän, voitko auttaa?

  Vakavammin, on paljon siistejä asioita, joita käyttäjät, osallistujat ja uudelleenkäyttäjät tekevät Open Beauty Factsilla, olisi loistavaa jos useampi tietäisi niistä. Tarvitsemme erityisesti apua suhdetoiminnassa ja mediasuhteissa.

 • Erityishankkeet

  On paljon kiinnostavia ja alkuperäisiä sovelluksia kosmetiikan avoimesta datasta, joiden parissa voisimme työskennellä yhteistyössä valtioiden kosmetiikkavirastojen, kosmetiikkatuottajien, tutkijoiden, yliopistojen, koulujen, kansalaisjärjestöjen jne. kanssa. Ehkä sinulla on jo ideoita? Jos sinulla on, auta meitä viemään niitä eteenpäin.


Keskustellaan!

Paljon ideoita, energiaa ja innokkuutta jaetaan osallistujien yhteisössämme, liity mukaan!

Tässä on joitakin paikkoja, joissa voit tavata muita osallistujia, sekä keskustella ja työskennellä heidän kanssaan:

 • Slack

  Slack on paras tapa vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön muiden osallistujien, kehittäjien ja uudelleenkäyttäjien kanssa. Se on keskustelupalsta, pääset sinne selaimella tai puhelimella. Se muutti täysin miten teemme yhteistyötä. Kokeile sitä, napsauta nappulaa alapuolella saadaksesi kutsun meidän Slackiin.

 • Facebook-ryhmät

  Meillä on Facebook-ryhmiä Open Beauty Facts -osallistujille monella eri kielellä. Niihin liittyminen on hyvä tapa saada uutisia hankkeesta, ja tiedotusten jakamiseen laajemmalle yleisölle.

 • Wiki

  Meillä on myös wiki, jota käytämme Open Beauty Factsin ja sen alihankkeiden dokumentointiin. Käytämme wikiä myös käännösten hallinnointiin, sekä tuoteluokkien, merkkien jne. taksonomioiden / hierarkioiden kehitykseen.


On monta muuta tapaa osallistua Open Beauty Factsiin, liity meihin Slackissa ja aloitetaan keskustelu!