Open Beauty Facts

Open Beauty Facts

Vapaa kosmetiikkatietokanta.


Avaa kosmetiikkasi, ja tiedä mitä käytät kehollesi

Ole osa meidän yhteistyöhön perustuvaa, vapaata ja avointa maailmanlaajuista kosmetiikkatuotetietokantaa!

Kosmetiikkatuotetietokanta

Kosmetiikkatuotetietokanta

Open Beauty Facts on kosmetiikkatuotetietokanta, joka sisältää ainesosat, allergeenit, merkit ja kaikki tiedonmurut, jotka löytyvät tuotteiden etiketeistä.

Kaikkien tekemä - Joukkouttaminen

Kaikkien tekemä

Open Beauty Facts on voittoa tavoittelematon vapaaehtoisten yhdistys.

1800+ sinun kaltaistasi osallistujaa on lisännyt 13 000+ tuotetta 134 maasta, käyttäen meidän Android, iPhone tai Windows Phone -sovellusta, tai kameraa, viivakoodien lukemiseen ja lähettämään kuvia tuotteista ja niiden etiketeistä.

Kaikille - Avoin data

Kaikille

Tiedot kosmetiikasta ovat yleinen etu ja täytyvät olla avoimia. Koko tietokanta on julkaistu avoimena datana, ja sitä voi kuka tahansa uudelleen käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Tutustu näihin siisteihin uudelleenkäyttöihin, tai tee omasi!


Tee parempia kosmetiikkavalintoja

Tieto on valtaa. Kosmetiikkatieto on valtaa hemmotella itseäsi paremmin!

 • Tulkitse etiketit

  Tulkitse etiketit

  Kosmetiikkalisäaineet, F.I.L.-koodit, CI-numerot, allergeenit, pakkauskoodit... Open Beauty Facts auttaa sinua ymmärtämään etikettien pienellä painetut tekstit.

 • Löydä tuotteita

  Löydä tuotteita

  Hakulomakkeemme sisältää tusinoittain kriteereitä, joten voit löytää tuotteen, joka vastaa kriteereitäsi.

 • Vertaile tuotteita

  Vertaile ja vaihda

  Tiedätkö, mitkä shampoot sisältävät vähiten kemikaaleja? Kolmella napsautuksella voit luoda interaktiivisen kaavion, joka kertoo sen. Jotta voit vaihtaa terveellisempiin shampoihin, ja vertailemalla tuotteita eri tuotemerkeiltä kehotat valmistajia parantelemaan niitä.

 • Parfyymien ainesosien alkuperät

  Selaa ja löydä

  Utelias kosmetiikasta? Selaa tuotteita piirteillä, kuten tuotemerkit, tuoteluokat, merkit, ainesosien alkuperät jne. Piirteitä voi yhdistellä uusien näkemysten löytämiseksi, esimerkiksi kartoittamaan Reilu Kauppa -merkin aineosien alkuperät.


Kosmetiikkaa, innovaatiolle ja tieteelle

Tietojamme voi käyttää opetukseen, uusiin tuotteisiin ja palveluihin, tutkimukseen ja muuhun!

Open Beauty Facts -tietokanta on avointa dataa julkaistuna Open Database Licence -lisenssin alaisuuteen. Kuka tahansa voi käyttää sitä mihin tahansa tarkoitukseen - kaupalliseen tai ei-kaupalliseen - edellyttäen kuitenkin, että tietojen lähde on attribuoitu, ja tietokannan parannukset jaetaan samanlaisella tavalla.

Opetus

Kuinka monta kosmetiikkamainosta olet nähnyt elämäsi aikana? Avoin data voi auttaa näkemään faktat markkinoinnin takana.

Tuotteet ja palvelut

Open Beauty Factsin tietoja voi uudelleen käyttää ei-kaupallisissa sekä kaupallisissa hankkeissa, jos parannukset tietokantaan jaetaan.

Tiede

Open Beauty Factsin tietoja käyttävät tiedemiehet eri aloilla (Kemia, Biologia, Linkitetty Avoin Data...). Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla tohtori osallistuaksesi kansalaistieteeseen!

Tiede

Riskit ja Varotoimenpiteet.

Katso kaikki uudelleenkäytöt, tai tutki tietojamme luodaksesi omasi!